Schindler Stahl Heiser AS
Forsiden
Om oss
Kontakt oss
English
Vedlikehold
Produkter
Kvalitetsystem
Jobbe for oss
Logg inn
Velkommen til Schindler Stahl Heiser

Siden 1957 har vi installert i overkant av 4000 heiser i Norge, både landbaserte heiser, skips- og ferge heiser og på oljeplatformer i nordsjøen.

På disse sidene vil du finne mer informasjon om selskapet, våre produkter og tjenester samt andre aktuelle forhold.

Aktuelt

- Tips til driftsansvarlig for heis Les mer

- Stahl har levert heisene til Nesttunvannet  Les mer

- Stahl har levert heisene til Behind Living  Les mer

- Schindler flyr med solceller Les mer

 
 
Utviklet av Bysant AS
  [Du står her: Produkter/Skipsheiser]

Heis i Nye Skip

Stahl er Schindler konsernets kompetansesenter for heisløsninger til skip i Norge. Vi har høy fokus på kvalitet og driftssikkerhet og er sertifisert etter kvalitetsstandarden NS-EN ISO9001:2008.

Schindler Stahl Heiser har installert et betydelig antall komplette heisanlegg på skip av type ferjer, cruiseferger, tankere, supply, mm. 

Med vår lange erfaring fra skipsinstallasjoner kan våre kunder føle seg trygge på at de heisløsninger som velges også vil fungere til havs.

 

 

Modernisering

Rehabilitering og utskiftning  av eksisterende heis

 

Stahl er Schindler konsernets kompetansesenter for heisløsninger til skip i Norge.  Vi har høy fokus på kvalitet og driftssikkerhet og er sertifisert etter kvalitetsstandarden NS-EN ISO9001:2008
 

Maskin
 

Fra gammelt til nytt

På et tidspunkt vil det være mer lønnsomt å totalrenovere eller bygge om et gammelt heisanlegg fremfor å stadig reparere det.  I tillegg til å gi økt trivsel for både brukere, driftsansvarlige og eiere. Så er det mindre energikrevende, tryggere og bedre utnyttelse på nyere teknologi.

 

Reperasjoner, ombygging og utskiftning av skipsheiser krever den spesialkompetanse som Stahl har opparbeidet gjennom mange år.